Saturday, August 22, 2009

star flower - ended

weekend smlm xbuat apa cuma habiskan jahitan beads pd baju tu. ops.. sblm tu utk semua kengkawan saya nak ucapkan ..

May Allah accecpt our prayers, fasting and all our deeds. May Allah grant us Jannatul Firdaus.. Amin....

cuti jumaat sabtu apa lgi menghabiskan jahitan star flower pd lengan baju riau tu la. bila sudah siap jahit beads tu . lepas tu siapkan baju2 yg xsiap . mesin mak alhamdulillah makin ok , xla suka terkeluar benang sgt . jahitan pun nmpknya smooth ja .

jahitan beads yg aku jahit ni aku lakarkan dahulu baru mula jahit. tgk la hasilnya . agak2 ada ke org nak tempah jahit beads ni yek . saja suka2 ja menjahit ni.

pic yg di bawah ni menggunakan teknik straight line ja.
inilah star flower yg telah siap


dan akhirnya... inilah hasilnya... komen sikit...

2 comments:

AshAnas said...

cantik cantik... kalau nk tmpah, k.long nak amik bape... hehe...

isya said...

hiihih.. nak tempah ka? uik.. mcm xcaya ada customer . ;-)