Friday, August 27, 2010

undangan perkahwinan

jemputan ke majlis perkahwinan ku

map untuk ke rumah kenduri

6 comments:

AshAnas said...

xsabaq nk pi kenduri kak long! (",)

ummu said...

salam nana.kak ada kat aloq staq ni tapi anak akak demam panas pulakkk.alahai teringin sgt ni nank tengok nana,dah berbelas tahun kan kita tak jumpa sejak akak kuar matri

isya said...

ashanas - terima kasih sbb datang kenduri ..

isya said...

ummu - salam.. alahaii.. sian nya ... xpa la xda rezeki nak dtg kenduri nana.. lama sgt kita xjmp kan?

ummu said...

Salam Nana,akak minta maaf bebanyak tau sebab tak dapat datang.akak pun teringin sangat nak jumpa arwah UD masa raya kedua,tapi makck J,maklumkan yang tiada lif nak ke wad,orang berkerusi roda macam akak....susah sikit.erm so akak tengok dari luar hospital je.
apapun tahniah ya atas walimatul urus nana.akak dok berangan je nak wat dedikasi kat nana di blog akak tapi Ya Allah tak dan -dan nak kemaskini blog peribadi akak memandangkan duk sibuk update blog pendidikan kaunseling akak.
Alhamdulillah semuanya dah berjalan selamat,kirim salam assalamualaikum kat ibu bapa dan husband Nana ya

isya said...

ummu - tu la .. nana ingat akak nak dtg . blh la kita jmp . elok la .. wat dedikasi kat nana. hahha .. nana tau akak mmg pandai menulis . nana ni bab2 menulis kureng sket tp suka membaca .. semoga boleh simpan wat kenangan ..