Thursday, July 2, 2009

dekat tp jauh...

ari ni ari jumaat. awal pg td aku ke class mngaji. tghari ni free . mak dah bising . asyik dok menyanyi nak potong kain nak potong kain . tp habuk pun xda . hihihihi... sorry la mak nak wat mcmna . anak mak ni kan very2 the bizi . hihihihiii.. bizi wat sendiri . ari ni aku bertekad nak siapkan ptong kain . ptg ni dah boleh jahit tepi . lgpun ptg ni ada dating dgn my old friend asiah . kuikuikuiii... asiah.. asiah... lama xjmp dia . ari rabu tu jmp xpuas smbg . org bg ceramah di depan kitaorg ceramah di belakang . so.. aku amik keputusan ari ni nak p jmp dgn dia . ala.. dia pun duduk bukannya jauh sgt pun . di cangloon ja pun . cangloon tu dlm kedah gak .hihihihhi.. citer mcm la dia duduk di kl . skrg ni duduk london pun mcm duduk dlm kedah gak . suma kemudahan ada. klu rasa rindu nak smbg guna tel ja . nak murah guna internet . nak tgk muka open webcam . yg jd masalah klu duduk satu negeri skalipun tp .. xda line internet @ line tel. kan susah tu . mcm duduk jauh gak la. skrg dunia tanpa sempadan . sesapa yg kita rasa nak contect leh di contect . bkn mcm dulu . tp tu .. kata asiah ... ari ni dia ada camp di bukit wang . smpi skrg aku xdpt conetct dia .kan susah namanya tu . dekat tapi jauh...klu korang nak tau bukit wang tu cuma 30minit ja dr alor setar . to memandangkan ia jauh di sana , dan xda line agaknya ...ini menyebabkan ia jauh . hihihihi. apa yg aku merepek ni . dah la nak potong kain ni . c u all next entry . alamak..camera plak x da . klu xleh aku tayang pada korang suma hasil potongan kain yg akan mejadi mangsa aku . hihihi.. xpa pola kan ada . aku tkt kain tu di gunting xjd baju ja . tguuuu......

2 comments:

AshAnas said...

kak long, tanak tolong jahit baju raya km ke? xdak org nk amik tempahan dh ni... huhu, sedih2x...

isya said...

aduh adikku syg... risau kak long . kak long budak baru blajar . insyaallah nati bg k.l cekap sikit k.l tlg buatkkan baju. kak ngah pun xharap k.l buat bj utk dia . tp adik2 yg lain k.l akan buatkan . insyaallah . tu projek utk esok plak. ari ni k.l dah siap potong baju sendiri .